Over de functie
Wil jij meewerken aan de meest prestigieuze industriële projecten in Nederland? Vind je het leuk om met jouw al opgebouwde technische kennis te excelleren op diverse afdelingen en projecten bij Croonwolter&dros?

De divisie Industrie van Croonwolter&dros biedt jaarlijks een select aantal ambitieuze WO'ers en HBO’ers een uitdagend traineeship aan. Ben jij leergierig, ondernemend en klaar om een vliegende start in je carrière te maken? Dan ben jij mogelijk één van de trainees die wij binnenkort binnen ons bedrijf verwelkomen!

Inhoud Traineeship Industrie/ Wat ga je doen?
Heb je de afgelopen twee jaar je HBO en/of WO diploma behaald met een technische studierichting en ben jij op zoek naar een uitdagende en inspirerende start van je carrière? Maar heb je nog niet exact voor ogen wat dat zou moeten zijn? Dan is het traineeship bij Croonwolter&dros iets voor jou. Als trainee ga je in een periode van twee jaar, vier modules doorlopen op verschillende afdelingen en projecten en kun je de richting gaan bepalen van het verloop van jouw loopbaan.

 • In het traineeship ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de eigen projecten. Dit kan op een vaste locatie zijn of op verschillende (project)locaties, dit is uiteraard afhankelijk van jouw ambities en wensen;
 • Je gaat aan de slag met je eigen ontwikkeling. In een tweejarig opleidingsprogramma word je ondersteund in het ontwikkelen van zowel je eigen persoonlijke alsmede je technisch-inhoudelijke vaardigheden. Naast de begeleiding in de projecten heb jij een vast aanspreekpunt en die jou ondersteunt in jouw ontwikkeling binnen het bedrijf;
 • Het traineeship is daardoor meer dan een opleidingsprogramma. Steeds kijken wij naar jouw ambities en mogelijkheden. Dit is maatwerk waarop jijzelf een grote invloed uitoefent;
 • Uitgangspunt is dat jij binnen onze organisatie verschillende werkzaamheden gaat ervaren, waarna jij een goede keuze kan maken welke kant jij op wilt met je carrière en door kan stromen in een functie die uitstekend bij jou past.

Waar kom je te werken?
Croonwolter&dros is een Nederlandse organisatie welke state of the art oplossingen biedt op elektrotechnisch-, werktuigbouwkundig-, automatiserings- en informatiseringsgebied.

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Binnen de divisie Industrie doen wij projecten binnen 4 kernmarkten: Energie, Water, Medisch Nucleair en Food & Farma. Denk hierbij aan de procesautomatisering en monitoring van honderden waterzuiveringsinstallaties, de optimalisatie van een warmte-krachtcentrale of het ontwerp en onderhoud van de elektrotechnische installatie van een van de grootste containerterminals op de Tweede Maasvlakte.

Ervaring

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO opleiding, bij voorkeur in de richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Procestechniek, Energietechniek, Informatica of (Technische) Bedrijfskunde;
 • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent ondernemend en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent gemotiveerd en kunt gefundeerd toelichten waarom je ervaring wilt opdoen in de installatiebranche.

Wat wij bieden
Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.

Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
 • Winstafhankelijke uitkering
 • Pensioenregeling PMT
 • Fietsplan
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • Collectieve verzekeringen

Croonwolter&dros is onderdeel van TBI, één van de grootste ondernemingen in de techniek, bouw en infra in Nederland met als enig aandeelhouder de Stichting TBI. Deze stichting heeft het ondersteunen en bevorderen van scholing en educatie als één van de primaire doelstellingen. Dit doet zij onder meer door met de Stichting Studiefonds TBI. jaarlijks, aan de kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen, een toelage voor de studiekosten te geven in de vorm van een gift. Wil je meer informatie over het studiefonds en de spelregels? Kijk op www.tbistudiefonds.nl.

Claudia Ritmeester - recruiter bij TBI
Claudia Ritmeester
Stel je vraag via: