Wat hebben je iPad, je gebit en je salaris met elkaar gemeen? Denk er nog maar even over na. Intussen vertellen wij je iets over Talent&Pro. Als detacheringsbureau zijn wij actief voor alle grote financiële dienstverleners in Nederland, waaronder verzekeraars. Met meer dan 800 collega’s door heel Nederland, voorzien wij deze organisaties van de beste professionals. Met ons traineeship Verzekeringen kun jij daar als starter een van zijn. (Oh ja, het juiste antwoord is dus: ze zijn alle drie te verzekeren!)

Over het traineeship Verzekeringen
Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het Talent&Pro onboarding programma
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende verzekeraars
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s

In het traineeship Verzekeringen maak je kennis met de wereld van schade- en inkomensverzekeringen. Je kunt meteen aan de slag als relatiebeheerder, schadeacceptant of claimbehandelaar bij verzekeraars zoals Univé, Allianz of Reaal. Als Young Professional ga je allerlei vragen van klanten beantwoorden, waardoor je de verschillende inkomensproducten goed leert kennen. Of je legt aan klanten uit wat er verandert binnen de verzekeringsproducten na wijziging van wet- en regelgeving. Interessante startersfuncties die een onderzoekende en klantgerichte houding van je verwachten, waarbij je ook nog eens Wft-diploma’s gaat halen én Personal Performance trainingen volgt.

De eerste twee jaar als trainee Verzekeringen ontdek je waar jouw talenten liggen en van welke rol jij de meeste energie krijgt. Je begint met een oriënterende fase en groeit binnen jouw specialisme door in de richting van fraudespecialist, letselschadebehandelaar, projectleider, casemanager of verzuimspecialist. Je gaat je bijvoorbeeld bezighouden met de beoordeling van de rechtmatigheid van schade- of arbeidsongeschiktheid claims. Ook kan het zijn dat je in gesprek gaat met tussenpersonen, juristen en arbeidsdeskundigen over complexe vraagstukken. Aan de zijlijn is altijd een People Manager aanwezig waarmee je een ontwikkelplan opstelt en toewerkt naar je professionele en persoonlijke doelen. Jouw People Manager bereidt je voor op intakegesprekken, coacht jou in het ontdekken van leuke opdrachten en waardevolle opleidingen en denkt mee over de volgende stap in jouw reis. Kortom, alles wat je nodigt hebt voor de optimale talentontwikkeling!

Wat biedt Talent&Pro?

 • Een toegewijd team van collega’s bij een Best Workplace!
 • Mooie, leerzame opdrachten bij verschillende grote banken (36 of 40 uur per week)
 • Een vast contract van Talent&Pro
 • Een startsalaris dat mooi meegroeit met jouw succes!
 • Een bevlogen People Manager die werkt voor jouw ontwikkeling
 • Leaseauto, waarin je zakelijk én privé kunt rijden

Wie ben jij als trainee Verzekeringen?

 • (Bijna) hbo of wo afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Empathisch, commercieel inzicht en initiatiefrijk
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Woonachtig in de Randstad of bereid om hier naartoe te verhuizen
 • In bezit van een rijbewijs. Anders staat die leaseauto ook maar een beetje mooi te wezen

Solliciteer voor het traineeship Verzekeringen
Je weet nu wat wij belangrijk vinden. Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer, en vertel ons vooral waarom dat zo is. Dat kan door te klikken op de solliciteerbutton hieronder of direct via onze website. Of door een open sollicitatie te doen als je geen duidelijke voorkeur hebt voor een traineeship. We helpen je graag in deze zoektocht! Voor vragen kun je terecht bij Margot Tijnagel via margot.tijnagel@talent-pro.com. Bellen voor een goed gesprek mag natuurlijk ook: 06 – 83 52 70 12.

Margot Tijnagel - Corporate Recruiter - recruiter bij Talent&Pro
Margot Tijnagel - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: