Wil je in 2,5-3 jaar tijd uitgroeien tot een zelfbewuste manager binnen de grootste HR dienstverlener van de wereld? Ben jij iemand die actief wil bijdragen aan de wereld van werk én uitgedaagd wil worden om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken binnen de organisatie? Dan is het Management Traineeship zeker wat voor jou, lees snel verder!

wat ga je doen?
Tijdens het management traineeship staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je vervult drie verschillende rollen binnen de organisatie. Tijdens je eerst rol, leer je de core business goed kennen en de andere twee rollen bepaal jezelf:

 • je start als intercedent voor ongeveer 12 maanden bij Randstad, Tempo-Team of Yacht, waarbij je iedere dag werknemers en werkgevers bij elkaar brengt.
 • vervolgstappen waar je aan kunt denken: een coördinerende rol, business developer, een nieuwe afdeling opzetten of meer richting consultancy.
 • na 9 maanden stroom je in in de denktank, waarbij je iedere woensdag met medetrainees werkt aan je persoonlijke ontwikkeling & strategische vraagstukken vanuit directie.

wat bieden we jou?

 • een startend maandsalaris van €3.034 (inclusief 8,5% vakantiegeld en benefit budget). Bonusstructuur en aandelenregeling.
 • direct een contract voor onbepaalde tijd, 25 vakantiedagen, pensioenregeling en korting op zorgverzekering.
 • een volle dag in de week gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling & opleiding in ‘de Denktank’ samen met je medetrainees en 6 keer per jaar intervisie.
 • De mogelijkheid om via Randstad vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen (Via voluntary services overseas) voor een aantal maanden.
 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s, medetrainees en coaches die voor je klaarstaan.
 • een leaseauto, reiskostenvergoeding, laptop en mobiele telefoon.
 • budget van €750 voor het inrichten van je eigen werkplek thuis; we werken namelijk hybride.
 • actieve interne vereniging voor leuke uitjes, uitbreiding van je netwerk en leerzame events.

wie ben jij?
Jij hebt een (bijna) afgeronde WO-master. Welke WO-master, dat maakt niet uit. Binnen het Management Traineeship moedigen we juist deze verschillende perspectieven aan, want zo blijf je elkaar uitdagen en ontwikkelen. En verder:

 • ambitie om een hogere managementfunctie te vervullen of al ervaring met leidinggeven.
 • je vindt het leuk om je in een commerciële omgeving te bevinden met veel verschillende stakeholders.
 • zelfreflectief: je denkt graag na over je eigen kwaliteiten en verbeterpunten.
 • ondernemend: je draagt graag bij aan vooruitgang en kansen om te verbeteren
 • geïnteresseerd in mensen: als mensgerichte organisatie vinden we het belangrijk dat je oog hebt voor klanten, talenten en collega’s.

waar ga je werken en met wie?
Al meer dan 60 jaar brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Je kiest niet voor een baan, je kiest voor een carrière binnen de Randstad Groep. Het Management Traineeship is uniek, omdat je op jouw manier kunt ontdekken hoe divers de organisatie is en wat voor soort werkplek het beste bij jou past. Dit doe je samen met je directe collega’s, mede trainees, buddy, mentor en talentmanager. En verder?

 • vestigingen door heel het land, je precieze werklocatie wordt in overleg met jou bepaalt.
 • de denktank is een keer per week op het hoofdkantoor in Diemen, solliciteren kan dus vanaf elke locatie in Nederland.
 • 80% van hoger management is doorgegroeid vanuit de interne organisatie.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Ben je klaar om in de wereld van werk te stappen? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! De eerstvolgende sollicitatieronde start weer in september.

 1. Je solliciteert met jouw CV voor 12 juni (motivatiebrief niet nodig).
 2. Online assessment te maken. Daarin maak je een capaciteitentest, en wanneer je deze behaald, krijg je toegang tot drie persoonlijke opdrachten.
 3. Een selectiedag op het hoofdkantoor 29 of 30 juni.
 4. Een extern assessment.
 5. Het eindgesprek op directieniveau. Word je aangenomen? Gefeliciteerd! Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd en het startmoment bepalen we in overleg.

Wil je meer inhoudelijke informatie, filmpjes en/of een podcast beluisteren van de huidige trainees? Ga dan naar https://www.werkenbijrandstad.nl/nl/nl/management-traineeship. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met mij (Willemijn) op via 06-27836300 of willemijn.schroten@randstadgroep.nl

Rick van Noort (trainee) over het management traineeship bij Randstad Groep:
"Ik heb gekozen voor het management traineeship van de Randstad Groep voor de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en keuzevrijheid in de verschillende opdrachten die je naar een managementfunctie toe begeleiden. Ik was echter verrast door de aandacht en warmte van de organisatie. Er wordt ontzettend veel in je geïnvesteerd als trainee, zowel in het programma zelf, als daarbuiten. Persoonlijke ontwikkeling komt echt op één en je krijgt in een kleine drie jaar tijd een flinke rugzak mee met ervaring en kennis om uit te groeien tot de leider van de toekomst, ongeacht in welk onderdeel van de organisatie je uiteindelijk terecht komt. Daarnaast kan je een breed scala aan verschillende rollen bekleden. Zelf ben ik in mijn eerste opdracht bij de dochteronderneming Yacht terecht gekomen, hier was ik verantwoordelijk voor het plaatsen van onze IT professionals bij klanten als Heineken en ABN AMRO. Sinds december ben ik gestart bij Randstad Sourceright, via Randstad Sourceright, zit ik nu als consultant inhouse bij Aegon om daar alle externe inhuur te regelen, onwijs gaaf!"

Willemijn Schroten - Campus Recruiter - recruiter bij Randstad
Willemijn Schroten - Campus Recruiter
Stel je vraag via: