Het ABN AMRO IT Business Program is een trainee programma waarbij je wordt opgeleid om de behoeftes uit de business door te vertalen naar toepasbare IT-oplossingen.

Functie eisen: 

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding in een Finance, Technische Bedrijfskunde, Informatiemanagement, Wiskundige, Econometrische of vergelijkbare (bèta) richting.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal zijn een must.
  • Je bent iemand die de inhoud induikt en processen analyseert.
  • Je hebt ervaring met programmeren. 
  • Je bent nauwkeurig, scherp, leergierig en nieuwsgierig. 
  • Je staat open voor nieuwe manieren om verandering van de bank in te zetten (denk aan Agile, Scrum, etc.).

Wij zijn Young Colfield

Wij zijn Young Colfield. Flexibel, creatief en gebrand op succes. Onze helden zijn onze trainees. Stuk voor stuk slimmeriken met een gezonde ambitie en een prettige persoonlijkheid. Ze zitten doorgaans met z’n achten in een team en doorlopen samen het programma en de intervisie. Met die kennis op zak voeren ze prachtige projecten uit voor onze opdrachtgever

Programma 

Dit programma start per september 2018. Het is een éénjarig traineeship waarin je veel projectmatig zal gaan werken. Door de digitalisering van bankactiviteiten vormt IT steeds meer het kloppende hart van de bank: en daar ga jij aan de slag. Je leert complexe bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren door middel van toepasbare IT-oplossingen.
Het grote doel is dat jij na een jaar uitstroomt als een doortastende business analist op een project wat jou past als een jas. Kortom, jij bent degene die de bruggen slaat tussen business en IT binnen een van de grootste banken van Nederland.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Qompas mag jou exlusief voodragen bij Young Colfield. Je cv en motivatiebrief kun je versturen naar Anne-Roos van Bourgondiën arb@qompas.nl. Een selectiedag is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met Anne-Roos op via 071-581 55 88.