Net klaar met je studie, zin om aan de slag te gaan met een baan in de IT en bij te dragen aan een betere wereld? Dan is het Young Professional Programma van Rabobank precies wat jij zoekt.

Goed om te weten: het Young Professional Programma IT, dat 1 oktober start, zit vol. Dit betekent dat je nog wel kunt solliciteren op de openstaande vacatures en direct kunt starten in je startersfunctie. Vervolgens begin je in april 2023 met het Young Professional Programma IT. Wil je meer weten over hoe dat programma eruit ziet? Dat lees je hieronder.

Je talenten ontwikkelen
In het programma volg je iedere week 1 dag technische trainingen of werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt talenten waarvan je nog niet wist dat je ze had en krijgt alle ruimte om zelf te ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Alles wat je leert in de trainingen kun je direct in de praktijk brengen. De overige 4 dagen werk je namelijk in een startersfunctie, bijvoorbeeld als business analyst, developer of engineer. Daar word je onder begeleiding van seniors binnen no-time de specialist in jouw vakgebied.

Samen hard werken én successen vieren
In het programma werk je samen met een team van Young Professionals aan een case en 2 business challenges die gaan over thema’s zoals duurzame landbouw of de coöperatieve energietransitie. Door jullie intensieve samenwerking bouw je meteen een groot netwerk op. Want naast samen hard werken, is er ook ruimte voor ontspanning. Er zijn borrels, kennissessies en netwerkactiviteiten, waarin je makkelijk nieuwe contacten maakt, je elkaar goed leert kennen en successen viert.

Iets voor jou?
Rond je dit jaar je bachelor- of masteropleiding af bij een universiteit in Europa of ben je net afgestudeerd? Dan is het Young Professional Programma IT, ook wel het YPP IT genoemd, de kickstart van jouw carrière in de techindustrie.

Solliciteer nu en maak die vliegende start!

Godelief Wösten - recruiter bij Rabobank
Godelief Wösten
Stel je vraag via: