Young Professional Software Development

Startdata: Wanneer jij er klaar voor bent zijn wij dat ook!

Als Young Professional Software Development bij KPN Consulting kom je te werken in een vast scrum team van acht man dat in house software ontwikkelt voor de zakelijke markt. KPN Consulting doet opdrachten voor allerlei klanten, zoals overheidsinstellingen, banken en zorginstellingen. Samen met de product owner en je teamleden verwerk je functionele vragen tot user stories en bruikbare code.

Als Young Professional zal je veel leren van de senior ontwikkelaars uit het team over .NET, .NET Core, C#, Angular JS en andere tools en technieken. Zodra je bij ons start, ben je direct volwaardig teamlid en ontwikkel je de user stories die goed passen bij jouw ontwikkeling.

Wij ontwikkelen met name maatwerk responsive webapplicaties voor de grootzakelijke markt zoals een resource matching applicatie, workflow applicatie, een bestel portal en dashboards. Daarnaast ontwikkelen we ook mobiele applicaties als een vergader-, parkeer-, tijdschrijf-, declaratie- en portfolioapp met behulp van Xamarin. Door de variatie aan opdrachten voor verschillende klanten zal je kennis maken met velerlei technieken, waardoor je als junior snel stappen kan maken met hulp van de senior ontwikkelaars uit het team.

Misschien nog wel belangrijker dan de inhoud van je werk, is dat je terecht komt in een goed draaiend en vooral enorm leuk team. Eens in de twee weken spelen we aan het einde van de dag spellen als Avalon, Resistance en Spyfall. Daarnaast hebben we een aantal keer per jaar code nights waar je onder het genot van pizza en een biertje je ervaringen en oplossingen met collega’s deelt.

Welke groeimogelijkheden krijg jij als Young Professional Software Development?
Jouw loopbaan bij KPN Consulting start met het eenjarig opleidingsjaar. Een jaar vol trainingen, cursussen én praktijkervaring bij de klant. Je begint met een uitgebreid en geheel verzorgd introductietraject waarna je direct aan de slag kan op een project bij de klant. Gedurende het hele programma blijf je je ontwikkelen door middel van verschillende vakinhoudelijke, business en soft skills trainingen en workshops. Door de kennissessies die we organiseren blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied Software Development. Samen met de andere consultants blijf je elkaar uitdagen om de grootste waarde toe te blijven voegen aan de klant en voorop te blijven lopen in de nieuwste innovaties.

In dit intensieve jaar leer je onze organisatie en je collega’s goed kennen. Maar nog belangrijker, je leert jezelf, je sterktes en ontwikkelpunten goed kennen, waardoor je een vliegende stap kunt maken in het richting geven van je carrière.

Bij KPN Consulting realiseren wij ons dat niet elke starter op de arbeidsmarkt een duidelijke beeld heeft van zijn of haar carrièrepad. Om deze reden besteden wij tijdens de selectie periode maar ook tijdens het gehele Young Professional programma veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen, ambities en ontwikkelmogelijkheden.

Hierdoor word je gestimuleerd om de juiste kennis en netwerk op te bouwen waar je de rest van je carrière profijt van hebt.

KPN Consulting & Software Development
KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Onze 850 professionals weten dat. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

We zien onze mensen als meer dan werknemer en investeren daar ook in. KPN Consulting stelt zich tot doel de meest aantrekkelijke werkgever te zijn voor gedreven professionals. Daarbij heeft KPN “Het Nieuwe Werken” geïmplementeerd, dit biedt mogelijkheden om een work/life balance te vinden die bij jou past. Daarnaast organiseren we ook dingen als de donderdagmiddagborrel, een nieuwjaarsfeest en het jaarlijkse strandfeest, gewoon omdat we dat leuk vinden.

Wie ben jij?
Je beschikt over:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Aantoonbare programmeer ervaring
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Proactieve houding

Wat bieden wij jou als Young Professional Software Development
Wij bieden jou een carrière bij de nummer 1 in ICT-consultancy. Daarbij horen natuurlijk dingen als een marktconform salaris, een leaseauto, een telefoon, laptop, bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel belangrijker vinden wij het echter om jou de kans te bieden je te ontwikkelen en verder te groeien, zodoende denken we met je mee in een persoonlijk ontwikkelplan en heb je bij ons goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!

Daarnaast bieden wij jou een carrière bij dé kennisleider in ICT. Inventief in infrastructuren en opinieleider in leidende standaarden gaan bij ons namelijk hand in hand. Je werkt samen met ervaren en professionele collega's op uitdagende opdrachten. Je vindt aansluiting bij collega's rondom jouw expertise waarbij je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling.

Meer informatie of solliciteren?
Herken jij jezelf direct in het bovenstaande profiel? Reageer dan snel en stuur jouw sollicitatie met jouw enthousiaste motivatiebrief en creatieve CV nu door! Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Elisa Langezaal, Corporate Recruiter, elisa.langezaal@kpn.com

Screening is onderdeel van het sollicitatieproces van KPN Consulting.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kernwoorden: #youngprofessional #trainee #traineeship #afgestudeerd #starter #Microsoft #dotnet #.net #angular #software #development #mobile #Java #trainee traineeship #digitaletransformatie #innovatie #gidsindenieuwewereld #hetnieuwewerken #technischspecialist