Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Marketingcommunicatie van NS Reizigers zijn wij voor het internationale team per direct (of z.s.m) op zoek naar een stagiair(e) voor deze zomerstage. De inhoud van de stage betreft het meewerken en meedenken bij acties en campagnes en het maken van communicatieuitingen die ontwikkeld worden voor de internationale treinen.

Waar ben je goed in?

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan volg je een HBO/WO opleiding (marketing)communicatie. Je bent geïnteresseerd in het marketingvak en de communicatiemix. Je bent creatief, flexibel, accuraat, zelfstandig en je kunt goed plannen, want dat is voor de stage essentieel. Ook kun je goed je mannetje staan en houd je van aanpakken. De stage start z.s.m. en duurt tot begin september.

Hier ga je werken

NS Hispeed biedt de reiziger hogesnelheidsvervoer naar nationale en internationale bestemmingen. Wij streven daarbij naar comfort, snelheid en gemak. NS Hispeed biedt duurzame reizen tot in het hart van de stad. Wij verkopen tickets van treinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. Met onze NS Hispeed Lounges in Amsterdam, Rotterdam, en Schiphol maken we het reizen met onze treinen extra aantrekkelijk. Daarnaast groeit het aantal bestemmingen in binnen- en buitenland gestaag. Hiervoor werken wij samen met onze nationale en internationale partners aan de verdere ontsluiting van een internationaal spoornet.

Vind je dit interessant?

Wat wij je bieden is een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Naast een zorgvuldige begeleiding, ontvang je vanzelfsprekend een passende stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).

Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage waarbij je zowel in Utrecht (75%) als Amsterdam (25%) werkt? Solliciteer dan door op de button solliciteren te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen. Mochten er eisen vanuit je opleiding gesteld worden aan de stageplek dan graag vermelden in je motivatiebrief.

Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator) via 030-2353646.